Vanhemmille

Mikä Salo Gaming Expo?

Salo Gaming Expo on Turun Ammattikorkeakoulun Salon kampuksen BA-opiskelijoiden ja Salon Seudun Elinkeinomessut ry:n järjestämä verkkopeli- ja pelimessutapahtuma. Tapahtumassa kävijät kokoontuvat viikonlopuksi pelaamaan tietokoneilla, konsoleilla ja lautapeleillä sekä tutustumaan pelikulttuuriin Salohallissa. Tapahtumassa järjestetään erilaisia peliaiheisia kilpailuja ja pieniä turnauksia, joissa jaetaan maineen ja kunnian lisäksi myös tuotepalkintoja. Salo Gaming Expossa tärkeintä on viihtyvyys, sujuvuus ja yhteisöllisyys.

Tapahtumasta ja messuista vastaa Salo Gaming Expo.

Tapahtuma-alueemme on täysin päihteetön. Päihtyneitä henkilöitä ei päästetä tapahtumaan ja mikäli humaltunut henkilö havaitaan alueella, poistetaan hänet välittömästi ilman korvauksia mahdollisista suoritetuista maksuista.

Majoitus ja yöpyminen

Verkkopelitapahtumissa on yleisesti tapana valvoa yömyöhään kahvin ja energiajuoman avulla, mutta jokaisen tarvitsee nukkua. Tapahtumassa on erikseen valvottu alue yöpymistä varten. Oma makuupussi, tyyny ja makuualusta suositellaan vahvasti pakkaamaan mukaan. Tapahtuma-alueelta on vapaus poistua koska tahansa, joten lyhyemmän matkan päästä tapahtumaan tulevien on mahdollista nukkua kotonaan ja palata tapahtumapaikalle virkeänä. Sisään pääsee takaisin rannekkeella.

Ruokailu

Osallistujan on sallittua tuoda omat eväät mukanaan tapahtumaan. Rajallisten ruoansäilytystilan vuoksi on suositeltavaa pakata mukaan ruokaa, joka säilyy pari päivää lämpimässä. Tapahtuma-alueella toimii myös ravintoloitsija ja kioski, joten rahaa on myös hyvä varata ruokaan ja virvokkeisiin. 

 

Turvallisuus ja vastuu

Tapahtumassa on päivystävä ensiapupiste sekä järjestyksenvalvojia koko tapahtuman ajan. Varkauksia tapahtumissa on havaittu vähän, mutta omat tavarat kannattaa säilyttää konepaikkansa lähellä merkittyinä, jotta ne ovat helposti tunnistettavissa esim. kaapelit. Loppupeleissä tavaroista vastuussa ovat kävijät itse.

 

Lisäkysymyksiä

Mikäli sinulle herää kysyttävää voit katsoa tarkempia kysymyksiä nettisivuiltamme kohdasta UKK (usein kysytyt kysymykset) tai mikäli haluat olla meihin suoraan yhteydessä, voit lähettää meille sähköpostia tai soittaa. Yhteystiedot löydät Ota yhteyttä -välilehdestä nettisivuiltamme.

 

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikkana toimii Salohalli.
Osoite: Pormestarinkatu 5, 24100 Salo